High tea in ’t Gooi

Geheel verzorgde high tea in ’t Gooi

Is er iets gezelliger dan een high tea in ’t Gooi, met vrienden of familie genieten van een uitgebreide verwennerij met heerlijke thee en diverse zoete en hartige lekkernijen? Danielle Wolters Catering verzorgt originele high tea’s in ’t Gooi en de wijde omgeving. Danielle zorgt dat u en uw vriendinnen een bijzondere middag kunnen beleven. Heeft u iets te vieren, wilt u er op een speciale manier tussenuit of wilt u iemand verrassen? Dan kunt u onder het genot van verrassende lekkernijen uitgebreid de tijd voor elkaar en de high tea nemen.

High tea in 't GooiHigh tea in ’t Gooi op een bijzondere locatie

Danielle Wolters, met ruim 25 jaar ervaring als kok en in de luxe catering, laat u graag kennismaken met haar kookkunsten. Ze zet unieke gerechten voor u op een sierlijk gedekte tafel en laat u met elkaar genieten van een geheel verzorgde middag. Dat kan bij u thuis, maar ook een andere locatie – bijvoorbeeld bij mooi weer ergens buiten in een groene omgeving. Heeft u nog niet besloten op welke locatie u uw high tea in ’t Gooi wilt geven? Danielle Wolters denkt graag met u mee. Zij heeft in haar uitgebreide netwerk veel mogelijkheden voor een idyllische high tea buiten of binnen.

Kookworkshops

Danielle Wolters laat u niet alleen proeven van de meest heerlijke gerechtjes, maar ze geeft u ook haar recepten. U kunt namelijk bijvoorbeeld een kookworkshop bij haar volgen met als thema high tea of een andere kookworkshop met aansluitend een high tea in ’t Gooi en omstreken. Wilt u meer informatie over een uitgebreide high tea of over een van de workshops? Neem dan vrijblijvend contact op met Danielle Wolters, ze vertelt u er graag over de mogelijkheden voor een high tea of een kookworkshop.

   Catering Bussum     Contact  daniellewolters.nl