High tea het Gooi

Geheel verzorgde high tea in het Gooi

Bent u op zoek naar mogelijkheden om een high tea in het Gooi of in de omgeving van het Gooi te organiseren? Dan bent u bij Danielle Wolters aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar weet Danielle Wolters sfeer en smaak zo te combineren, dat deze een ultieme beleving zijn voor al uw zintuigen. Niet alleen de verschillende zoete en hartige onderdelen van de high tea zijn heerlijk en van prima kwaliteit, Danielle vindt de aankleding van uw high tea bijna net zo belangrijk.

High tea het Gooi

Een culinaire dag om nooit te vergeten

Voor een geheel verzorgde, verrassende en vooral smaakvolle high tea in het Gooi neemt u natuurlijk contact op met Danielle Wolters Catering. Danielle luistert naar uw wensen en denkt mee over een geschikte locatie, passend bij de gelegenheid. Heeft u iets speciaals te vieren, zoals een verjaardag, trouwerij of een gezellig samenzijn met uw vrienden of familie, dan zorgt Danielle Wolters ervoor dat dit een dag wordt waar u met plezier op terug zult kijken. Vanzelfsprekend kan dit bij u thuis of op een mooie locatie elders. Danielle Wolters denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een proeverij op een bijzondere buitenlocatie, eventueel aangekleed met de prachtigste serviezen? Danielle Wolters maakt uw high tea tot een groot succes op alle gebieden.

High tea workshop

Danielle Wolters geeft naast geheel verzorgde high tea’s en catering ook kookworkshops, bijvoorbeeld over het inmaken van diverse groenten, met aansluitend de mogelijkheid om te genieten van een high tea. Heeft u ideeën voor een culinaire workshop, bijvoorbeeld een die geheel in het teken staat van het thema ‘high tea’? Informeer dan bij Danielle Wolters naar de mogelijkheden en ontdek de bijzondere invulling die zij aan al uw wensen geeft.

   Catering Bussum     Contact  daniellewolters.nl