High tea Bussum

High tea Bussum of omstreken 

Danielle Wolters Catering verzorgt voor u een geheel verzorgde en bovendien originele high tea in Bussum en omstreken. Heeft u iets speciaals te vieren of heeft u binnenkort bijvoorbeeld een reünie met uw vriendinnen of zussen, dan is een high tea een bijzondere gelegenheid om onder het genot van een kopje thee en een keur aan lekkernijen te genieten van uw gezelschap, de omgeving en natuurlijk van de high tea zelf. Danielle Wolters maakt uw middag tot een plezierig samenzijn. U kunt optimaal genieten van uw dag en uitgebreid de tijd nemen voor uw gasten.

High tea BussumSfeervol samenzijn

Want dat is wat Danielle Wolters Catering voor u kan doen. Zij neemt u de zorg van de organisatie uit handen. Bovendien heeft zij als kok al meer dan 25 jaar ervaring en zet zij de lekkerste gerechten voor u op tafel, in precies de setting die u voor ogen heeft. Dat kan bijvoorbeeld bij u thuis, of op een andere speciale locatie, zoals in een mooie tuin, omringd door bloemen en vogels of wat denkt u van een uitgebreide high tea aan een mooi gedekte tafel in een bosrijke omgeving? Danielle Wolters denkt graag met u mee en bespreekt met u de mogelijkheden voor uw high tea.

Er zijn veel mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een high tea in Bussum of wijde omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op met Danielle Wolters Catering. Danielle luistert naar uw wensen voor uw high tea te Bussum en vertelt u graag welke mogelijkheden er nog meer zijn, zoals een leuke workshop likeurs maken voorafgaand aan de high tea met vrieden of familie. De mogelijkheden zijn talrijk. Kijk ook eens naar de mogelijkheden voor catering in Bussum of omgeving. Danielle Wolters catering verzorgt dat ook graag voor u.

   Catering Bussum     Contact  daniellewolters.nl