Gooische catering

Danielle Wolters Catering in het Gooi

Danielle Wolters Catering is hét adres in het Gooi voor al uw wensen op culinair gebied. Voor een geheel verzorgde lunch, diner of feest op maat. Danielle bereidt de gerechten en brengt ze bij u thuis, in uw bedrijf of op een bijzondere locatie. Danielle Wolters Catering in het Gooi voor de lekkerste gerechten.

Gooische catering

Zeer diverse catering in het Gooi

De Gooische catering die Danielle Wolters u te bieden heeft, is zeer divers. Wilt u zich in mediterrane sferen wanen, kies dan voor een menu met gevarieerde kleine gerechten. Deze worden geserveerd in een typische plattelandse stijl in overleg met Danielle Wolters. U kunt ervoor kiezen om uw lunch of diner te laten serveren in strakke witte serviezen of juist in romantische grootmoederstijl. Wilt u met uw familie en vrienden genieten van heerlijk eten op een bijzondere dag, bijvoorbeeld op uw trouwfeest of uw verjaardag? Kies dan voor een geheel verzorgde, uitgebreide en rijk gevulde high tea. Wilt u uw gasten graag verrassen met een luxueuze wijn- of oesterproeverij op een prachtige locatie in een appelboom- of wijngaard, waarin vanzelfsprekend uitgebreid stilgestaan wordt bij de bijzonderheden en herkomst van de wijnen en oesters, laat Danielle Wolters Catering uw dag of avond dan voor u verzorgen. 

Een kookworkshop geheel op maat

Naast Gooische catering biedt Danielle Wolters kookworkshops aan in het Gooi. Wilt u bijvoorbeeld leren hoe u groenten inmaakt of bent u benieuwd hoe eigenhandig de lekkerste likeuren te creëren, reserveer dan een plek bij een van de workshops die Danielle Wolters te bieden heeft. Of een geheel verzorgde workshop op maat, speciaal voor u en uw vriendinnen met aansluitend bijvoorbeeld een lunch of high tea? Ook dat is mogelijk. Informeer daarom vandaag nog wat Danielle Wolters Catering voor u kan betekenen.

   Catering Bussum     Contact  daniellewolters.nl