Catering Naarden

Danielle Wolters catering te Naarden

Danielle Wolters Catering te Naarden laat u graag kennismaken met veel mogelijkheden om optimaal te genieten van een verzorgde lunch, diner of high tea bij u thuis, in uw bedrijf of op een andere locatie in Naarden of omgeving.

Catering Naarden

Alles voor een sfeervolle en smakelijk feest

Heeft u een schikte locatie voor uw diner, lunch of feest? Danielle Wolters helpt u graag met het organiseren en aankleden van uw gelegenheid. Ook kan zij op zoek gaan naar een voor uw feest geschikte locatie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een high tea op een prachtige buitenlocatie met verrassende lekkernijen aan een sfeervolle en sierlijk gedekte tafel of een uitgebreide borrel met heerlijke hapjes in het bos? Geef uw catering in Naarden en omstreken uit handen aan Danielle Wolters Catering en u heeft geen omkijken meer naar het geregel en u kunt zich ongestoord met uw gezelschap bezighouden.

Eindeloze mogelijkheden in de keuken

Danielle Wolters is al ruim 25 jaar kok en heeft veel ervaring met het koken van de meest uiteenlopende producten. Zij deelt graag haar kennis met u. Zo geeft zij verschillende kook- en andere workshops. Denk bijvoorbeeld aan het inmaken van groenten en het maken van likeuren. Danielle Wolters Catering te Naarden en omstreken biedt een breed scala aan mogelijkheden. Heeft u interesse in een uitgebreide catering of een gezellige workshop? Neem dan contact op en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

   Catering Bussum     Contact  daniellewolters.nl