Catering het Gooi

Danielle Wolters Catering het Gooi

Danielle Wolters Catering is al jaren een begrip in het Gooi en wijde omgeving. Geen wonder, want Danielle kookt de heerlijkste gerechten bij uw feest, lunch, high tea of diner. Gegarandeerd een sfeer- en smaakvolle beleving op de locatie naar uw keuze met mooie streekproducten!

Uw bijzondere gelegenheid geheel verzorgd

Danielle Wolters verzorgt uw catering in het Gooi en op andere locaties in Nederland. Dat kan bij uw bedrijf of instelling zijn, maar ook op een andere bijzondere locatie, zoals een lunch of wijnproeverij in een appelgaard of een walking dinner in een bosachtige omgeving. Heeft u ideeën voor uw feest, verjaardag, trouwerij of andere bijzondere gelegenheid? Deel ze met Danielle, zij denkt graag met u mee.

Catering in het GooiKookworkshops met smaak

Naast een uitgebreide catering in het Gooi met culinaire hoogstandjes, mooie serviezen en een sfeervolle aankleding, verzorgt Danielle Wolters interessante kookworkshops. Momenteel zijn haar workshops over het maken van likeuren en het inmaken van verschillende groenten en kruiden zeer populair. Wilt u ook een workshop in het Gooi bijwonen? Danielle Wolters kan aansluitend een high tea of lunch voor u en uw gezelschap verzorgen. Heeft u ideeën voor een workshop over eten? Danielle geeft graag vorm aan uw wensen. Neem contact op voor de mogelijkheden en ontdek hoe u smaak aan uw leven kunt geven.

   Catering Bussum     Contact  daniellewolters.nl