Catering Bussum

Danielle Wolters Catering in Bussum

Ook in Bussum verzorgt Danielle Wolters uw catering. Wilt u amuse-hapjes, een buffet, een walking dinner of een uitgebreid diner? Danielle laat u graag kennismaken met haar kookkunsten op uw locatie of op een andere mooie plek. De catering wordt u volledig uit handen genomen en u kunt zich richten op andere zaken voor uw lunch, diner of feest. Een heerlijke maaltijd met vrienden of familie geheel verzorgd op de manier die u wenst. Ook verzorgt zij de lunch of het diner voor uw personeelsfeest, bij een pensionering of op uw trouwfeest in Bussum of omstreken.

Sfeervol en smaakvol aan tafel

Met Danielle Wolters bespreekt u waar in Bussum of omstreken en voor hoeveel personen zij een lunch of diner moet bereiden. Danielle adviseert en wijst u op de mogelijkheden. U kunt kiezen wat u wilt. Uw wensen zijn haar uitgangspunt. U kunt zeker zijn dat uw lunch of diner een groot succes wordt. Ze gebruikt zoveel mogelijk streekproducten en ze kookt met de allerbeste ingrediënten. Wilt u zich laten verrassen? Ook dat kan. Met slechts enkele richtlijnen over voor hoeveel personen en op welk tijdstip uw lunch of diner verzorgd moet worden, maakt Danielle een groot succes van uw feest met slechts een paar of met heel veel gasten. Wat denkt u van een bijzondere lunch in uw bedrijf ter ere van een jubileum, een high tea bij u thuis of een avond op een bijzondere locatie met uitgebreide amuses, een heerlijk diner of een walking dinner? Ook een traditioneel diner in stijl geserveerd op mooi gedekte tafels is een mogelijkheid. Dát is de catering van Danielle Wolters.

Catering BussumOntdek wat Danielle Wolters voor u kan betekenen

Bent u benieuwd of Danielle Wolters ook het eten op uw feest kan verzorgen? Wilt u meer informatie over hoe uw catering eruit kan komen te zien of wilt u misschien een van de vele kookworkshops in Bussum of omgeving bijwonen? Danielle Wolters nodigt u uit vrijblijvend contact op te nemen om te ontdekken wat zij voor u kan betekenen.

   Catering Bussum     Contact  daniellewolters.nl